Blaga nu vrea moțiune de cenzură acum. Vezi de ce

VASILE_blaga
VASILE_blaga

”Nu cred că este oportună acum depunerea moţiunii de cenzură", a considerat, luni, șeful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga, precizând că PDL nu trebuie să contribuie la destabilizarea României.

Declarațiile premierului Victor Ponta la adresa candidaților PDL la locale, precum celor referitoare la Gheorghe Flutur sau Gheorghe Ștefan, nu au fost apreciate de Vasile Blaga, în opinia căruia reprezintă un ”atac fără precedent”.

"Cu toate acestea, eu cred că PDL nu trebuie să contribuie la destabilizarea României acum, o face în fiecare zi domnul Ponta. Nu cred că este oportună acum depunerea moţiunii de cenzură", a spus Blaga înaintea şedinţei BPN al PDL.

În același context, întrebat dacă se va discuta în BPN despre depunerea unei moţiuni de cenzură, Vasile Blaga a afirmat că ea va fi analizată, dacă cineva ridică această problemă.

Afirmațiile președintelui de campanie al PDL survin după ce deputatul PDL Cezar Preda a declarat, sâmbătă, că democrat-liberalii trebuie să introducă, până pe 10 iunie, o moţiune de cenzură, el acuzând "intervenţia brutală în justiţie" a Cabinetului Ponta şi prezenţa în Guvern a unor oameni cu probleme de imagine şi de probitate morală.

Și vicepreşedintele PDL Traian Igaş a declarat, tot sâmbătă, că Guvernul Ponta "s-a remarcat printr-o răutate nemaiîntâlinită" şi este obligaţia opoziţiei actuale de a-l sancţiona printr-o moţiune, prin care să scoată în evidenţă faptul că majoritatea promisiunilor nu au fost respectate.

„Vă rog faceți un apel la 112 să vină poliția să-l ia pe Pinalti pentru că se pare că nu vrea să plece altfel" și-a început discursul premierul Victor Ponta, sâmbătă, la lansarea candidaților USL la Piatra Neamț. La Suceava, premierul Victor Ponta a făcut o altă declarație referitoare la un alt candidat al PDL la alegerile locale: "Am întâlnit mulți hoți în viața mea, dar niciunul mai mare ca Flutur. Am întâlnit și mulți mincinoși, dar niciunul ca Flutur".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel