Blaga, apel către Ponta și Antonescu . "Urmează o răscoală"

blaga
blaga

Președintele PDL, Vasile Blaga, face un apel către premierul Victor Ponta și către președintele Senatului, Crin Antonescu. Blaga susține că se pregătește o "răscoală" împotriva ANI și DNA. 

Vasile Blaga a susținut, într-o conferință, că nu este de vină DNA și ANI că zece miniștri ai Cabinetului Ponta au fost nevoiți să-l părăsească. Președintele PDL, citat de Realitatea, susține că urmează o răscoală- "PDL constată că zilele acestea domnul Crin Antonescu şi PNL pregătesc o nouă răscoală împotriva instituţiilor statului pe motiv că se simte persecutat de către unele dintre acestea. Am remarcat ieri la liderul PNL un nou derapaj de la democraţie. Preşedintele PNL crede că instituţii precum DNA şi ANI sunt partizane şi acţionează împotriva PNL şi cere primului ministru coalizarea pentru luarea unor măsuri împotriva acestora".

Blaga susține că orice demers comun al USL va fi decontat aspru de stat. În plus, subliniază că nu trebuie modificate legea de funcţionare a ANI şi cea privind funcţionarea DNA. El face un apel la responsabilitate către Crin Antonescu și Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel