Blaga amenință că PDL intră în greva parlamentară

blaga
blaga

Preşedintele PDL Vasile Blaga amenință că parlamentarii democrat-liberali vor intra în grevă, în cazul în care săptămâna viitoare va fi repus pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor proiectul de lege privind amnistierea unor pedepse şi graţierea colectivă.

„Luni spre marţi noaptea, pe la miezul nopţii, când se fură caii în Teleorman, vorba cântecului, s-au întâlnit (n.r.- deputaţii) şi au venit cu modificările la Codul Penal. Evident, Europa a reacţionat şi a reacţionat cum nu a mai făcut-o din vara anului 2012. Şi le spun foarte clar USL-iştilor, unora care credeau că a fost doar o perdea de fum legea amnistiei, ca să modifice Codurile, iată că o bagă marţi, pentru că vor să-şi apere hoţii care sunt în puşcării şi care sunt pe cale să intre în puşcării. Asta vor să facă de fapt, asta e lupta finală, ăsta este USL.

Vom ataca mâine la CCR modificările la Codul Penal (...). Voi propune Colegiului Director (al PDL, n.r.) luni, dacă vin cei de la USL în faţa Camerei Deputaţilor cu legea graţierii marţi, vom intra în grevă parlamentară. Şi mai trebuie să gândim acţiuni comune în stradă, să vedem care ne este capacitatea fiecăruia de a ne mobiliza militanţii şi prin militanţi electoratul”, a declarat Vasile Blaga, la finalul dezbaterii dintre Gheorghe Falcă şi Cătălin Predoiu pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidenţiale din 2014, potrivit pesurse.ro.

Vezi și: Amnistierea și grațierea, din nou pe ordinea de zi în Parlament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel