Bitcoin Cash are un start foarte lent

Codul software-ulului de bază Bitcoin a fost împărțit marți, generând o nouă clonă numită „Bitcoin Cash“, dar noua monedă virtuală a primit un start lent, din cauza sprijinului destul de fragil pentru rețeaua sa.

Inițiativa a fost condusă de un mic grup de persoane, în mare parte provenite din China, programatori care operează în rețeaua Bitcoin și care nu au fost mulțumiți de îmbunătățirile programate pentru tehnologia monedei menite să sporească capacitatea de a procesa tranzacții.

Acești programatori, care sunt plătiți în moneda pentru a contribui la puterea de calcul a rețelei Bitcoin, au inițiat ceea ce este cunoscut sub numele de „fork“, in traducere ,, furculiță.

Divizarea Bitcoin a creat un nou concurent pentru moneda digitală originală, care rămâne cea mai vechie și cel mai valoroasă în circulație.Cu toate acestea, doar o mică parte din minerii Bitcoin au contribuit cu puterea lor de calcul la noul blockchain, și a durat aproape șase ore pentru primul lot de monede Bitcoin numerar care urmează să fie extras , în conformitate cu Blockdozer Explorer, o firmă care furnizează date privind valutele digitale.

Blockchain este un registru on-line în comun a tuturor tranzacțiilor Bitcoin și a dus la o serie de aplicații financiare și de afaceri.

"A fost un început lent pentru Bitcoin Cash", a declarat Iqbal Gandham, directorul de management al platformei de tranzacționare eToro. „Întârzierea ... ar putea fi un rezultat al lipsei de sprijin miner pentru noua Criptomonedă.“

Bitcoin cash a tranzactionat marți, pe anumite schimburi, la un preț mediu de 146,37 dolari, potrivit bitinfocharts.com, în timp ce Bitcoin a fost la 2,729 dolari pe platforma BitStamp, în scădere de 4,6 la sută de luni.

Persoanele care au deținut Bitcoins înainte de separare au acum acces la o cantitate egală de Bitcoin Cash, gratuit, pe care le vor putea apoi schimba în valute fiat - mijloc legal de plată, cum ar fi euro și dolari sau alte token-uri digitale, potrivit msn.com.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel