Biserica românească din Ierusalim, vandalizată. David Saranga, ambasadorul Israelului în România: Autorii vor fi pedepsiţi

David Saranga, după vandalizarea bisericii romanesti din Ierusalim: Vinovaţii vor fi pedepsiţi
David Saranga, după vandalizarea bisericii romanesti din Ierusalim: Vinovaţii vor fi pedepsiţi

Excelenţa Sa David Saranga, ambasadorul Israelului în România, a transmis o scrisoare Preafericitului Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, după ce biserica românească din Ierusalim a fost vandalizată. Acesta spune că vinovaţii vor fi pedepsiţi.

"Preafericirea Voastră,

În numele meu și al guvernului israelian îmi exprim consternarea față de atacul îngrozitor comis împotriva Bisericii Ortodoxe Române de la Ierusalim. Condamnăm cu fermitate acest act teribil și vă asigurăm că autorii gestului incalificabil vor ajunge cât mai repede în fața justiției pentru a fi pedepsiți.

Autoritățile israeliene vor acoperi pagubele cauzate de acest incident și vor depune toate eforturile necesare pentru a asigura securitatea Reprezentanței Patriarhiei Bisericii Ordoxe Române la Ierusalim.

Astfel de acte de ură nu reflectă spiritul poporului evreu și nu vor fi tolerate nici de autorități, și nici de societatea israeliană. Vă rog, Preafericirea Voastră, să primiți expresia înaltei mele aprecieri", a transmis David Saranga. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel