Bill Cosby, condamnat la închisoare. A fost găsit VINOVAT

Catuse
Catuse

Celebrul Bill Cosby a fost găsit vinovat pentru o agresiune sexuală petrecută în urmă cu 14 ani. 

Juriul l-a găsit pe Bill Cosby vinovat pentru agresiune sexuală și drogarea unei femei său de aproape 14 ani. Sentința duce la căderea unuia dintre cei mai cunoscuți artiști din lume și oferă satisfacție pentru zeci de femei care de foarte mulți ani l-au acuzat de atacuri similare, relatează New York Times. 

În cea de-a doua zi a deliberărilor de la tribunalul din Montgomery, situat la nord-vest de Philadelphia, juriul a decis condamnarea lui Cosby pentru trei atacuri împotriva victimei Andrea Constand, la acel moment angajată a  unei universități. 

Ar putea primi 10 ani de închisoare 

Cele trei acuzații- act sexual în lipsa consimțământului, act sexual în timp ce era inconștientă și act sexual după administrarea unui drog  - sunt delicte, fiecare pedepsită cu până la 10 ani în închisoarea, deși sentințele ar putea fi deservite simultan. Sentința urmează să fie anunțată ulterior de judecător. 

A fost  doua oară când Cosby a ajuns în fața unui juriu. Primul său proces, de vara trecută s-a încheiat cu un juriu care nu a reușit să ajungă la unanimitate după șase zile de deliberări.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel