Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Biden vs. Putin, încleștarea de la Geneva. Cine pleacă cu avantaj după summit și ce urmează pentru Europa | Analiză Dan Dungaciu

DC News vă invită la o nouă emisiune „Pe Plan Extern”, vineri, 18 iunie.

În cadrul acestei ediții, analistul Dan Dungaciu va discuta la DC News TV despre o săptămână istorică care se încheie și în care am avut pe data de 14 iunie 2021 summitul NATO de la Bruxelles, iar pe data de 16 iunie 2021 summitul dintre președinții Joe Biden și Vladimir Putin desfășurat la Geneva.

Așezările geostrategice după aceste două evenimente care sunt completate de summitul G7 de săptămâna trecută, cine e marele câștigător al întrevederii dintre Joe Biden și Vladimir Putin, încotro se îndreaptă relațiile dintre Federația Rusă și SUA, dar și problema arzătoare a Ucrainei și amenințarea Chinei, vor fi abordate de către reputatul analist.

Nu în ultimul rând, situația drepturilor omului la nivelul Federației Ruse, cât și ce urmează pentru Europa după ce Biden și Putin s-au întâlnit, vor fi subiecte analizate în emisiune.

Emisiunea „Pe Plan Extern”, de la DC News TV, în care invitat este Dan Dungaciu, poate fi urmărită în direct, vineri, 18 iunie, începând cu ora 11:00.

Analiza va fi difuzată pe DC News TV, pe pagina de Facebook DC News, dar și direct pe site, pe www.DCNews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel