Berca uită de promisiunile lui Igaş. ISU scoate oamenii la deszăpezire pe burta goală

ISU deschidere
ISU deschidere

Angajţii IGSU se plâng că în ultimele patru luni nu au primit indemnizaţia pentru norma hrană şi echipament. Angajaţii ISU îl acuză pe fostul ministru Traian Igaş că i-a dus cu zăhărelul când le-a promis că le va da aceşti bani, dar nici până în ziua de astăzi nu au intrat în cont. Noul ministru, Gabriel Berca, pare să fi uitat de promisiunile lui Igaş, dar cu toate acestea a mobilizat toate forţele ISU pentru a participa la deszăpezire.Nici noul ministru, Gabriel Berca, nu pare să fi găsit o soluţie pentru rezolvarea problemei.

Reprezentanţii IGSU au confirmat pentru DeCe News că ultima plată către angajaţi s-a făcut în luna noiembrie 2011, iar până în acest moment nu s-a mai oferit niciun ban. Ultima dată la care susţin cei de la ISU că au acordat normele de hrană şi echipament este 30.11.2011.

La rândul lor, cei de la MAI, dau vina pe Ministerul de Finanţe că nu au deblocat fonduri pentru a plăti drepturile angajaţilor, iar începând de acest an se schimbă condiţiile pentru acordarea dreptului la norma de hrană şi de echipament.

Oamenii îl acuză pe Igaş

"Ne-au minţit de 4 luni încoace,cum că se dau până-n salariu, când că se dau după salariu şi uite tot aşa. Pe 29.11.2011, la o conferinţă de presă de la Iasi Dl.ministru Igaş a promis că va achita toate restanţele către toţi angajaţii MAI! Fals,am rămas fără bani de Sărbători, nu am avut bani să le luăm copiilor cadouri, nu mai rezistăm prin ce zvonuri şi stres trăim! Să ne spuna şi nouă printr-un comunicat oficial, dacă ne va da ceva sau nu!", a declarat un angajat al ISU, al cărei identităţi nu o vom dezvălui pentru a nu-i provoca probleme.

Răspunsul de la MAI a venit la solicitarea DeCe News. Până la momentul în care a fot transmisă informarea către ziarul nostru nu s-a oferit nicio indemnizaţie către angajaţi, deşi iarna a trecut, iar angajaţii ISU au fost pe baricade la curăţarea zăpezii.

Vezi aici răspunsul de la ISU

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel