Becali a dat lovitura! A primit o ofertă de 7.5 milioane de euro pentru transferul lui Darius Olaru de la FCSB la un club din Emiratele Arabe Unite

Becali, desființat de Marica: „FCSB ne a obișnuit cu o campanie haotic”
Becali, desființat de Marica: „FCSB ne a obișnuit cu o campanie haotic”

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a confirmat că negociază pentru transferul lui Darius Olaru, mijlocașul în vârstă de 24 de ani al roș-albaștrilor, în străinătate, la un club din Emiratele Arabe Unite.

Gigi Becali nu a spus și numele echipei care e interesată de Darius Olaru, scrie Pro Sport. De asemenea, omul de afaceri a anunțat că nu are de gând să îl cedeze pe fotbalist pe o sumă mai mică de șapte milioane de euro.

„Au venit oamenii, au negociat pentru Olaru. Eu am cerut 8 milioane, dar fără 7 milioane nu-l dau. Au dat cinci milioane pe loc. Asta e oferta lor! Acum, rămâne să vedem. Nu pot să vă zic clubul”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Citește și - FCSB - U Cluj, duel de foc pe Arena Națională. Și ultrașii lui Dinamo vor fi prezenți la meci

FCSB și U Cluj se confruntă duminică seară, de la ora 21:30, pe Arena Națională, într-un meci din prima etapă a ediţiei 2022-2023 a SuperLigii.

Echipele probabile

FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic - Olaru, Șut, Oct. Popescu - A. Cordea, Tănase, Coman

U Cluj: Brănescu - Romeo, Pițian, Ilie, Pîrvulescu - Pires, Filip - Chipciu, Remacle, Hofman - Tescan

Universitatea Cluj-Napoca revine în Liga 1, după 7 ani, într-un meci extrem de dificil contra celor de la FCSB, pe Arena Națională.

Citește și - Gigi Becali, gest exemplar în curtea unei mănăstiri. Și-a dat haina de pe el unui om al străzii cu dizabilități / Video

Și ultrașii lui Dinamo vor fi prezenți la meci, susținând U Cluj

Pe lângă suporterii veniți de la Cluj, echipa universitară va avea parte de mulți susținători la București, mai ales după ce Peluza „Cătălin Hîldan” de la Dinamo, galerie înfrățită cu „Șepcile roșii”, a anunțat că va fi alături de clujeni în tribune. 

 

„Pentru că suntem frați. Astăzi, la ora 17:00, toată lumea în zona Sandrino - Casa Diham Pantelimon, ca de obicei! Mergem alături de frații de la U Cluj la meciul cu FCSB, pe Arena Națională. Mobilizarea!” se arată în comunicatul fanilor dinamoviști. 

 

Toni Petrea e optimist înainte de meci

 

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Anton Petrea, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că el şi jucătorii sunt încrezători înaintea debutului în noul sezon şi a precizat că doreşte să înceapă SuperLiga cu o victorie în partida cu Universitatea Cluj.

"Suntem optimişti şi încrezători înaintea debutului de sezon. Sper să începem sezonul cu dreptul, cu o victorie. Chiar dacă jucăm cu o echipă nou promovată, aceasta s-a întărit foarte mult, a adus jucători cu experienţă în Liga I şi în străinătate. Pot să spun că ei chiar formează o echipă experimentată pentru acest nivel. Trebuie să tratăm meciul foarte serios şi să avem în minte doar victoria", a afirmat Petrea.

"Ce a fost sezonul trecut e deja istorie, am analizat ce nu a funcţionat. Noi în permanenţă ne perfecţionăm jocul pentru a elimina din greşelile făcute în trecut. Noi ne dorim acum titlul, avem în minte lucrul ăsta. Dar trebuie să luăm lucrurile pas cu pas pentru că e un campionat lung. E devreme de vorbit de aşa ceva, dar sigur că ne propunem să câştigăm campionatul. Grupele Conference League e obiectivul principal în momentul de faţă pentru că nu ne-am mai calificat de mult şi ar fi o performanţă pentru noi", a adăugat el.



Tehnicianul lui FCSB susţine că noua ediţie a SuperLigii va fi una mai puternică şi speră ca arbitrajul video să elimine suspiciunile



"Noul sezon mi se pare unul interesant, au fost mişcări importante de jucători făcute de echipe. Au reapărut echipe de tradiţie în prima ligă şi prevăd o luptă interesantă la toate nivelurile SuperLigii. Sper ca arbitrajul video să fie benefic fotbalului. Poate aşa mai dispar din discuţii şi suspiciuni, aşa sper", a spus acesta.

Atacantul Andrei Dumiter s-a accidentat la un antrenament şi va fi indisponibil cel puţin două luni, a dezvăluit antrenorul.

"Vom vedea dacă mai aducem un atacant. Într-adevăr, zilele trecute la un antrenament Dumiter s-a accidentat destul de serios din câte se pare. S-a dovedit o problemă serioasă după efectuarea unui RMN. E scos din circuit cel puţin două luni. Sper să revină cât mai curând. Referitor la transferuri nu ştiu ce să zic acum, vom vedea", a precizat Anton Petrea.

Mihai Stoica, surprins de interesul pentru FCSB - U Cluj. Vezi articolul aici!

Citește și - Gigi Becali, mesaj clar pentru jucătorii FCSB-ului: Nu vreau să păţim ce a păţit CFR

Gigi Becali a avut un mesaj clar pentru fotbaliştii FCSB-ului înainte de noul sezon. 

”Totul pleacă de la antrenori și preparatori fizici. Puneți, bă, biciul pe ei și scoateți unul din ei. Ăsta e un mesaj în primul rând pentru ăștia ai mei. Păi tu crezi că ăștia ai mei sunt mai breji?

Ei s-au învățat să câștige mii de euro pe lună cu doar două ore pe zi de muncă. Păi ce este asta? Ăia în fabrică cât trag, săracii ? Stau la muncă două ore și primesc peste 10.000 de euro pe lună? Ăia muncesc, tată! Sau ăia care muncesc pe șantier câte ore muncesc și câți bani câștigă?

Vreau și eu să le transmit ăstora ai mei să aibă grijă să nu ne facem și noi de râs în Europa. Nu vreau să pățim ce a pățit CFR. Vreau să văd atitudine, dăruire și să aud că se pregătesc foarte bine la antrenamente”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport. Vezi articolul aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel