Bătrân de 77 de ani, găsit mort în sala de cinema, după ce a văzut filmul horror "Annabelle Comes Home"

Un bătrân de 77 de ani a murit, după ce s-a uitat la "Annabelle Comes Home", un film horror.

Totul a avut loc într-un cinema din Thailanda. La sfârşitul filmului, spectatorii l-au găsit pe bătrân pe scaun, fără viaţă.

Imediat, un echipaj medical a intervenit la faţa locului, dar pentru cetăţeanul britanic a fost prea târziu. Trupul neînsufleţit al bătrânului de 77 de ani a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei, potrivit The Sun.

"Annabelle Comes Home" este conntinuarea seriei "Annabelle", un film de groază american, regizat de John R. Leonetti și scris de Gary Dauberman. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Annabelle Wallis, Ward Horton și Alfre Woodard. Filmul este produs de Peter Safran și James Wan.

"Annabelle Comes Home", povestea filmului

Hotărâți să o împiedice pe Annabelle să mai provoace teroare vreodată, demonologiştii Ed și Lorraine Warren se grăbesc să o aducă în camera sigilată de artefacte supranaturale din propria lor casă și să o închidă într-o cutie sfințită. Însă într-o noapte nefastă, păpușa trezește celelalte spirite malefice din încăpere care încep să o bântuie pe fiica de 10 ani a soților Warren și pe prietenele acesteia.

Sinistra păpușă din universul „Trăind printre Demoni", malefica Annabelle, revine cu cel de-al treilea film din serie, din 12 iulie, în premieră pe marile ecrane. Pentru Gary Dauberman, scenaristul filmelor „Annabelle", „It" și „The Nun: Misterul de Mânăstire", horror-ul „Annabelle 3" reprezintă filmul său debut în calitate de regizor, unde lucrează alături de echipa consacrată de producători Peter Safran (Aquaman) şi James Wan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel