BĂTAIE la Buzău: Cine are dreptate: vloggerul, politicianul Roșioru sau jurnalista care n-a văzut nimic / VIDEO

Imaginile în care un vlogger, fost jurnalist, se bătea cu un politician din Buzău au devenit virale.

O parte a presei locale a titrat că vloggerul a fost bătut de consilierul local Laurențiu Silviu Roșioru, membru PMP. S-a reușit victimizarea unui vlogger care jignește pe unde apucă. De fapt, dacă ai răbdare să urmărești disputa dintre ei, se văd următoarele lucruri: că politicianul, într-adevăr, i-a dat cu un dosar peste cap. Desigur, vloggerul a început să facă ce pare că știe mai bine: să înjure: ”Ești filmat, bă, ești prost?! Băi, baiatule. Ai filmat, mă?”. O jurnalistă care a fost părtașă la incident a spus: ”eu nu am văzut nimic”.

După care a început o scenă demnă de doi cocoși în fața palatului din Buzău. La un moment dat, vloggerul a început să devină extrem de violent. A început să dea în politician ca-n sacul lui de box. Filmarea s-a oprit când vloggerul spune: ”Cum îți permiți să dai în mine? Zi, mă, mu#e!”. Desigur, tânărul îl întreba de ce dă în el în timp ce-l lovea cu putere.

Pentru a vedea, de fapt, cine este celebrul vlogger din Buzău care bate politicieni, vă relatăm ce a povestit jurnalista care, pe filmarea cu bătaia, se aude spunând: ”eu nu am văzut nimic”:


”Si da, eu NU AM VĂZUT NIMIC. Scriu această postare pentru toti deontoligii si iubitorii de dreptate care simt nevoia, fie in privat, fie public, sa imi transmita parerile lor cu privire la replica mea EU NU AM VĂZUT NIMIC intr-un incident mult prea discutat si mediatizat.


Va intreb eu pe voi, iubitorilor de dreptate si adevar, unde erati in luna octombrie cand acest cetatean (pentru mine nu este jurnalist) posta pe pagina de socializare si pe grupurile de presa un material care avea drept titlu: "C#rva de la Campus TV este de fapt un curv". Unde erati cand eu trebuia sa explic copiilor mei ce fel de oameni pot face asemenea gesturi? Unde erati cand, absolut gratuit, numele meu, al familiei mele, al postului de televiziune la care lucrez erau târâte prin noroi? Atunci de ce nu ati reactionat la fel de vehement???

(w670)


De ce atunci a trebuit sa gasesc resursele necesare sa imi potolesc furia și să trec peste moment și nu am primit niciun mesaj de susținere?



Nu sunt deloc un sustinator al violentei. Nu promovez violenta in niciun fel, fie ea verbala sau fizica. Aș fi avut ocazia să găsesc o modalitate sa ma razbun într-un fel sau altul dar am ales sa nu o fac. Am incercat sa port o discuție cu domnul Sirbulescu dar in secunda in care am inteles ca atitudinea domniei sale este cu mult sub asteptarile mele am renuntat.


Asadar, fiecare dintre cei care ati simtit nevoia sa ma faceti atenta cu privire la replica mea EU NU AM VĂZUT NIMIC, va rog sa incercati pentru o secunda sa va puneti in locul meu si sa va intrebati ce ati fi raspuns la o intrebare adresata de un om care cu 6 luni in urma arunca gratuit cu noroi in dumneavoastra.


Iar voi, cei care incercati sa ma intimidati cu mesaje trimise de pe conturi false, nu va mai deranjati. Ma faceti sa râd. Si da, EU NU AM VĂZUT NIMIC!!!”.



În altă ordine de idei, lui Roșioru i s-a cerut demisia. Dacă și-o dă sau nu, este problema lui, dar la fel de bine ar trebui să demisioneze și jurnalistul/vloggerul care lovește politicieni. Vloggerii / jurnaliștii / protestatarii care răspund cu violență să meargă să-și găsească joburi unde pot să-și reverse frustrările mult mai legal... cum ar fi... un sport de contact?!

Titlul, de fapt, nu este despre cine are dreptate, ci despre un video care arată mai mult decât titlurile de breaking news care spuneau: ”Un vlogger a fost bătut de un politician!” Știu, dau bine la trafic, dar... să vedem realitatea care se află la un singur play distanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel