Bătaie generală noaptea trecută. Bărbat, ÎNJUNGHIAT în gât. Polițiștii supraveghează ZONA

Două persoane au fost reţinute în urma conflictului de vineri seara dintr-o familie de romi din satul Bâscenii de Sus, comuna buzoiană Calvini, în urma căruia un bărbat de 62 de ani a fost înjunghiat şi alte două persoane rănite.

"Doi bărbaţi au fost reţinuţi, se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane-Marie Vrapciu.

Biroul de presă al IPJ Buzău a informat, vineri seara, că "în urma unui conflict spontan pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 62 de ani a prezentat mai multe leziuni provocate prin înţepare, înjunghiere la nivelul gâtului şi în zona pieptului, acesta fiind transportat la Spitalul Nehoiu".

Sursa citată a mai precizat că în zonă au fost dirijate o grupă din cadrul SAS şi o echipă a IJJ Buzău, fiind constituită echipa operativa de la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale pentru continuarea cercetărilor.

"Zona rămâne în continuare supravegheată pentru evitarea unor situaţii de escaladare a stării conflictuale", au mai anunţat reprezentanţii IPJ Buzău. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel