Băsescu vrea demisia lui Cazanciuc: Și eu am greșit

Traian Băsescu susține că ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, ar trebui să demisioneze pentru că a mințit public, în cazul baronului Adrian Duicu.

VEZI ȘI: Băsescu-Macovei, RĂZBOI TOTAL. Băsescu vorbește despre COMPROMISURILE făcute de Macovei

"Este clar că domnul Robert Cazanciuc a mințit. Eu aștept de la dânsul un comportament specific unui ministru de Justiție într-un stat civilizat și mai ales un comportament specific unui om care reprezintă Justiția la nivelul Guvernului. O reprezintă, nu o face. Administratorul Justiției este CSM", a spus Traian Băsescu.

"Poți să faci greșeli, important este să le recunoști. Și eu am făcut la fel când am greșit. Am zis: fraților, am greșit, asta e. Minciuna, în ceea ce-l privește pe Ministrul Justiției, îl descalifică. Eu am speranța că va demisiona pentru această minciună. Sunt hârtii semnate de domnia sa: una către DNA, una către CSM", a mai spus președintele.

"Repet: eu sper că Robert Cazanciuc va demisiona. Există o singură explicație pentru ca acest lucru să nu se producă: cumetria. Știți că există un grup de cumetrie la Guvern", a mai zis Traian Băsescu la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel