Barron Trump, fiul fostului președinte american, ales delegat al Floridei la Convenția Națională Republicană

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Fiul cel mic al fostului președinte Donald Trump, Barron Trump, a fost ales să fie delegat al Floridei la Convenția Națională Republicană.

Partidul Republican din Florida l-a ales miercuri seară pe fiul cel mic al fostului președinte Donald Trump, în vârstă de 18 ani, ca unul dintre delegații generali ai statului la Convenția Națională Republicană, conform unei copii a rezultatelor consultate de POLITICO.

Partidul a selectat și alți copii ai lui Trump ca delegați, inclusiv pe Eric Trump ca președinte al delegației - ceea ce înseamnă că va depune numele tatălui său pentru nominalizare - și pe Donald Trump Jr. și Tiffany Boulos, fostă Trump, și soțul ei Michael Boulos ca alți delegați generali.

Un oficial al campaniei lui Trump a declarat că Barron „este foarte interesat de procesul politic al națiunii”.

Ceremonie de absolvire 

Donald Trump s-a plâns recent că nu va putea să-l vadă pe Barron Trump absolvind liceul, având în vedere procesul său din Manhattan privind plățile de bani către o actriță de filme pentru adulți, dar judecătorul a cedat pentru a-i permite să participe la ceremonia de săptămâna viitoare de la Oxbridge Academy din suburbia West Palm Beach. Barron Trump nu a anunțat care sunt planurile sale de după absolvire.

Delegații vor apărea la Convenția Națională Republicană din Milwaukee, în iulie.

Ivanka Trump este singura dintre cei cinci copii ai lui Donald Trump care se ține departe de politică, după ce a fost consilier principal în administrația Trump. La fel ca alți câțiva membri ai familiei sale, ea consideră acum că Florida este casa ei.

Președintele Partidului Republican din Florida, Evan Power, a avut miercuri seară o convorbire telefonică cu liderii delegației, inclusiv cu Kimberly Guilfoyle care este logodită cu Donald Trump Jr.

Familia Trump la Convenția Națională Republicană

„Suntem norocoși să avem un grup extraordinar de lideri de bază, oficiali aleși și membri ai familiei Trump care lucrează împreună ca parte a delegației din Florida la Convenția Națională Republicană din 2024”, a declarat Power într-un comunicat, conform POLITICO.

Deși lista are mai mulți membri ai familiei Trump, ea include și lideri din ecosistemul GOP din Florida. Printre aceștia se numără oficiali care l-au susținut pe guvernatorul Ron DeSantis, inclusiv procurorul general al Floridei, Ashley Moody, președintele desemnat al statului, Danny Perez, și președintele desemnat al Senatului, Ben Albritton. Pam Bondi, fostul procuror general al Floridei care îl sprijină pe Trump și senatorul de stat Randy Fine, care și-a schimbat sprijinul în timpul alegerilor primare prezidențiale GOP din 2024 de la DeSantis la Trump.

Sondajele de opinie arată că Donald Trump îl conduce pe președintele Joe Biden în Florida cu peste 10 puncte. Donald Trump a câștigat acest stat în 2016 și 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel