Barcă în care erau nouă persoane, răsturnată în Dunăre

ARHIVĂ. Foto: ISU Prahova
ARHIVĂ. Foto: ISU Prahova

O barcă în care erau 9 persoane s-a răsturnat în apele Dunării. 

O barcă în care erau 9 persoane s-a răsturnat în apele Dunării. Opt din cele 9 persoane au ieșit la mal, conștiente, iar una nu e de găsit. Conducătorul ambarcațiunii era beat.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt anunță că duminică s-a produs un accident naval pe Dunăre, în zona portului Corabia. Primele date arată că o barcă de agrement s-a răsturnat.

În barcă se aflau 9 persoane, toate din orașul Corabia. 8 din cele 9 persoane au ieșit singure la mal, conștiente. Cea de-a noua persoană, un tânăr de 21 de ani, nu a fost găsită.

Un alt tânăr, în vârstă de 23 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost dus la spitalul orășenesc Corabia. Conducătorul ambarcațiunii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit IPJ Olt. Echipa de scafandri a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți a fost chemată în ajutor, transmite Mediafax.

Galați: doi copii s-au înecat în Siret. Victimele au fost căutate aproape 24 de ore

Doi copii din județul Galați s-au înecat, în urmă cu o săptămână, în râul Siret. Victimele au fost căutate începând de duminică de scafandrii și de echipajele ISU din ambarcațiuni.

Incidentul a avut loc duminică, în localitatea Braniștea. Alarma a fost dată de un pescar care a găsit hainele celor doi copii de 14 și de 15 ani pe malul râului Siret.

Mai multe echipaje au fost trimise în zonă, inclusiv scafandrii și elicopterul SMURD. Căutările au fost întrerupte pe perioada nopții și au fost reluate luni dimineață.

Mai multe ambarcațiuni au patrulat prin zonă, iar scafandrii au căutat pe fundul râului Siret. Primul cadavru a fost descoperit chiar în apropierea malului, iar cel de al doilea a apărut în apropierea podului de la Șendreni.

Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel