Bărbaţi reţinuţi pentru proxenetism prin metoda ''Loverboy''. Zece tinere racolate

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Mai mulți bărbați din județul galați au fost reținuți pentru proxenetism prin metoda ”Loverboy”. Nu mai puțin de 10 tinere ar fi fost racolate de aceștia. 

Trei bărbaţi din Târgu Bujor au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism prin metoda Loverboy, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Galaţi şi cei ai Poliţiei Oraşului Târgu Bujor au efectuat şase percheziţii domiciliare, în municipiul Galaţi şi oraşul Târgu Bujor, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Cu această ocazie, au fost găsite şi ridicate un autoturism de lux, despre care există date că ar proveni din săvârşirea de infracţiuni, precum şi suma de 1.450 euro. Totodată, au fost puse în executare trei mandate de aducere, pentru trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 38 ani, toţi din oraşul Târgu Bujor, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Zece tinere racolate de suspecți

Sursa citată mai precizează că din cercetări a reieşit că, din anul 2012 până în prezent, folosind metoda "Loverboy", aceştia ar fi racolat zece tinere, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 ani, pe care le-ar fi transportat în străinătate (Italia, Spania, Belgia, Austria, Elveţia), unde, printr-un comportament agresiv, le-ar fi determinat să practice prostituţia în beneficiul lor, prejudiciul creat fiind de aproximativ 80.000 euro.

Cei trei au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunere de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel