Bărbat spânzurat biserică Târgoviște

Politia
Politia

Descoperire macabră în curtea unei biserici din municipiul Târgovişte. 

Un om al străzii a fost găsit, vineri, spânzurat în curtea Bisericii Izvorul Tămăduirii de pe strada Calea Câmpulung din Târgovişte, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa. 

Un bărbat a fost găsit spânzurat în curtea unei biserici. A fost găsit de către un slujitor de la biserică. Se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările incidentului, precizează IPJ Dâmboviţa. Conform sursei citate, este vorba despre un bărbat fără adăpost, în vârstă de 60 de ani.

Redacția DC News a cerut o precizare din partea Arhiepiscopiei Târgoviște, despre ce implicații ar avea asupra lăcașului de cult acest eveniment.

"Tragicul eveniment la care faceți referire nu s-a petrecut în biserică, ci în curtea bisericii, situație care nu presupune resfințirea sfântului locaș", precizează Arhiepiscopia Târgoviștei.

"Ne manifestăm compasiunea față de persoana care a recurs la acest nefericit gest. Alungat din casa în care locuia, după moartea soției, a fost ajutat de Parohia Izvorul Tămăduirii, amenajându-i-se o cameră pentru locuit în curtea bisericii și oferindu-i-se masă, zilnic, la Cantina socială a Arhiepiscopiei Târgoviștei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel