Bărbat găsit în stop cardio-respirator, în COMĂ la spital

Un bărbat din Bârlad care a fost găsit pe fundul unui bazin al unui centr SPA, a intrat în comă de gradul IV, cu status post înec.

Potrivit observator.tv, bărbatul care s-a înecat în piscină unui Centru SPA din Bârlad este în stare gravă, mai exact în comă de gradul IV, cu status post înec. Medicii spun că sunt extrem de rezervați în privință șanselor de supraviețuire.

Inițial, bărbatul își revenise fără vreo problemă, acesta a intrat ulterior în comă

Știrea initială:

Pe 21 decembrie,un bărbat în varst de 68 de ani a fost găsit pe fundul bazinului de înot. Acesta făcea kinetoterapie alături de un antrenor specializat, insă bărbatul a intrat în bazin nesupravegheat. Potrivit sursei citate, kinetoterapeutul l-a lăsat nesupravegheat câteva minute pentru a se schimbă de haine.

A fost transportat la spitalul bârlădean, cu funcțiile vitale pornite, dar în comă și cu funcțiile repiratorii susținute de ventilator, la Compartimentul de Primiri Urgente. A fost dus la investigații medicale complexe pentru a se stabili dacă există repercusiuni cerebrale în urmă incidentului, după care a fost internat la AȚI Reanimare, în comă de gradul IV, cu diagnosticul „Status post înec în apa dulce”.

Medicii sunt extrem de rezervați în privință șanselor de supraviețuire

„Omul a fost dus la spital, la Computerul Tomograf și nu s-au găsit leziuni cerebrale în urmă acestui nefericit incident. Apa nu era prea mare, omul nu a stat mult sub apa. A rămas în spital, la AȚI Reanimare, în comă, în stare gravă. Nu înțelegem de ce a intrat în bazin singur!” a precizat Iulian Bica, directorul Direcției de Administrare a Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor, care administraza și Centrul de Revitalizare și Loisir Bârlad.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel