Bărbat în stare gravă după ce un tren a lovit autoutilitara în care se afla

Un bărbat este în stare gravă după ce autoutilitara pe care o conducea a fost lovită, luni la prânz, de un tren de persoane care circula pe ruta Deda-Târgu Mureș.

VEZI ȘI: Dramă. Un zid s-a prăbușit peste o femeie în gara din Fetești

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș au anunțat, luni, că un accident feroviar s-a produs în municipiul Reghin, la ieșirea spre localitatea Ideciu, o persoană fiind încarcerată.

Purtătorul de cuvânt al ISU Mureș, Mihai Gagyi, a precizat că este vorba despre șoferul unei autoutilitare care a fost lovită de un tren de persoane de pe ruta Deda-Târgu Mureș.

"Accidentul a fost anunțat la noi la ora 12.31. Șoferul autoutilitarei, un bărbat, este încarcerat și în stare gravă. Era singurul din mașină. La fața locului au fost trimise două autospeciale și trei ambulanțe, se acționează pentru descarcerare. În urma accidentului, circulația feroviară este oprită", a declarat Gagyi, care nu a putut preciza din ce cauză s-a produs accidentul.

Până la ora transmiterii acestei știri, reprezentanții CFR Călători nu au putut fi contactați, pentru mai multe detalii, scrie NeptunTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel