Bărbat din Vrancea, decedat după o întoarcere neregulamentară pe E 85, la Garoafa

Un şofer în vârstă de 69 de ani a decedat, vineri, pe E 85, în apropierea localităţii Garoafa, după ce a făcut o manevră de întoarcere fără să se asigure şi a fost lovit de o autoutilitară care circula regulamentar, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

'Vineri, în jurul orei 14,00, un bărbat în vârstă de 69 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2-E 85, dinspre Garoafa către Focşani, la km 186+400 m a efectuat manevra de întoarcere fără să se asigure, moment în care a fost lovit în partea laterală stânga faţă de o autoutilitară care circula din direcţia Garoafa către Focşani', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

În urma impactului, conducătorul autoturismului a rămas încarcerat, iar conducătorul autoutilitarei a fost rănit. La faţa locului au intervenit trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani care au acţionat pentru extragerea victimei din autoturism. Conducătorul autoturismului a fost resuscitat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vrancea, care, în cele din urmă, a declarat decesul acestuia. Cercetările sunt continuate la faţa locului pentru a stabili cu exactitate dinamica evenimentului, a menţionat sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel