Bărbat din Bucureşti, cercetat pentru proxenetism

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un bărbat de 42 de ani, din Bucureşti, este cercetat pentru proxenetism. 

Potrivit unui comunicat de presă remis, marţi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, pe 4 iulie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat o percheziţie domiciliară la o locuinţă din Zalău, unde au depistat trei persoane - o femeie de 30 de ani, din judeţul Giurgiu, şi doi bărbaţi de 30, respectiv 42 de ani, ambii din Bucureşti.

"Din cercetări a reieşit că, în perioada 2-4 iulie, cele trei persoane ar fi închiriat un apartament în Zalău, iar ulterior, bărbatul de 42 de ani ar fi postat anunţuri pe internet, prin care ar fi fost racolaţi clienţi pentru cei doi", se arată în comunicatul menţionat.

Sume de bani ridicate la percheziţie



În urma percheziţiei, au mai fost ridicaţi şi 4.300 de lei şi 150 de euro, ce ar fi provenit din practicarea prostituţiei, fiind totodată indisponibilizate 13 telefoane mobile, ce ar fi fost folosite în activitatea infracţională, pentru legătura telefonică cu clienţii.

Poliţiştii de investigaţii criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au reţinut bărbatul de 42 de ani, din Bucureşti, iar ulterior a fost dispusă cercetarea în stare de libertate a persoanei în cauză.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor din Poliţia Română, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel