Bărbat, chemat de primărie să-și ridice certificatul de deces: „Le-am spus că nu am cum să fiu mort dacă vorbesc cu mine”

Bărbat, chemat de primărie să-și ridice certificatul de deces: „Le-am spus că nu am cum să fiu mort dacă vorbesc cu mine”  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Bărbat, chemat de primărie să-și ridice certificatul de deces: „Le-am spus că nu am cum să fiu mort dacă vorbesc cu mine” / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Un bărbat a trecut prin momente de șoc atunci când a fost chemat la primărie pentru a i se înmâna propriul certificat de deces.

Săptămâna aceasta, un bărbat indian de 54 de ani a primit cel mai ciudat apel telefonic din viața lui: a fost sunat pe mobil de la primărie și invitat să-și ridice certificatul de deces.

Chandrashekhar Desai, din Manpada in Thane, spune că a fost bolnav de Covid-19 în august 2020 și s-a tratat acasă. În timpul perioadei de izolare a fost sunat o singură dată de autoritățile medicale care l-au întrebat de sănătate. Crede că atunci s-a produs o confuzie și că numele lui a fost trecut pe lista greșită.

Desai, care este profesor la o școală din Ghatkopar, spune că săptămâna aceasta a primit un telefon de la o femeie de la primărie, de la departamentul de sănătate, care l-a invitat să vină pentru a-și ridica certificatul de deces, potrivit Digi24.

„Mi-a spus că primăria vrea să elibereze certificatul de deces pentru Chandrashekhar Desai. I-am spus că vorbește cu Chandrashekhar Desai și că nu sunt mort. A fost surprinsă și m-a întrebat dacă altcineva din familie a murit sau a fost infectat cu Covid”, a spus bărbatul.

După apel, Desai s-a dus la primărie să lămurească incidentul. „I-am întrebat motivul (de ce a fost declarat mort - n.n.), dar nu și-au recunoscut greșeala... Dar mi-au promis că vor lua măsurile necesare pentru a corecta eroarea ”, a spus Desai, potrivit Jurnal.md.

Bărbat plecat în străinătate, dat dispărut de familie după opt ani de la ultimul contact

Un bărbat plecat în străinătate, la muncă, a fost declarat dispărut de familie, după opt ani de la ultimul contact.

Cătălin Octavian Chelaru, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Botoșani, a plecat în urmă cu 15 ani în străinătate, iar de opt ani, familia nu mai știe nimic de el.

Luni, bărbatul a fost dat în urmărire, după ce familia a sesizat autoritățile cu privire la faptul că nu mai știe nimic despre el de circa opt ani, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Cătălin Octavian Chelaru a păstrat periodic legătura cu familia, însă, din anul 2013, nu a mai putut fi contactat și nici nu a mai luat legătura cu rudele sale.

SEMNALMENTE: înălțime de 1,75 metri, aproximativ 80 de kilograme, păr blond, ochi căprui.

„Cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană, sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, este apelul IPJ Botoșani (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel