Barack Obama, replică TRANȘANTĂ după violențele din SUA: Sunt o RUȘINE, dar nu o SURPRIZĂ! Au de ALES

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Barack Obama a reacționat în urma violențelor de la Capitoliu. 

Fostul presedinte american Barack Obama a reacționat pe rețelele de socializarea în urma violențelor de miercuri de la Capitoliu. Acesta susține că sunt un moment de "mare dezonoare și rușine" pentru SUA, dar nu reprezintă o "surpriză totală".

"Istoria va reține pe bună dreptate violențele de astăzi de la Capitoliu, instigate de un președinte în exercițiu (n.r Donald Trump) care a continuat să mintă în legatură cu rezultate unor alegeri legitime, ca un moment de mare dezonoare și rușine pentru națiunea noastră. Ar însemna să ne păcălim singuri dacă le-am trata ca o surpriza totală", a transmis Barack Obama, pe retelele de socializare.

"Un partid politic, prea reticent să spună adevărul. NU au fost alegeri strânse"



"De două luni, un partid politic și ecosistemul media care îl însoțește au fost de prea multe ori reticenți în a le spune susținătorilor săi adevărul, și anume că nu au fost alegeri extrem de strânse și că președintele ales Joe Biden va fi investit la 20 ianuarie. Discursul lor fantezist s-a îndepartat ca o spirală de realitate și se bazează pe ani de resentimente sădite. Acum vedem consecințele, stimulate într-un crescendo violent", a mai scris Obama.

Fostul președinte american a completat că liderii republicani au de ales între "a continua să meargă în jos pe acest drum și să amplifice focurile dezlănțuite" și "realitate" și "primii pași pentru stingerea flăcărilor. Ei pot alege America!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel