Ban la ban trage! Gigi Becali a câștigat zeci de mii de euro la pariuri

Gigi Becali a jucat la pariuri și a reușit să-și dubleze investiția.

Cu 10.000 de euro, Becali a câștigat 25.000 de euro. Gigi Becali a dezvăluit într-o emisiune la Digi Sport că a pariat pe două meciuri din Liga Campionilor. Finanțatorul FCSB a mizat pe victoria Barcelonei, dar și pe un rezultat avantajos pentru Ajax, în meciurile tur din sferturile de finală ale competiției.

"Când a jucat Ajax cu Juventus, am luat în combinație de două, că bate Barcelona și bate Ajax sau meci egal și am luat 25.000 de euro. Am vrut să pun și acum (la retur - n.r.), dar mi-a spus Mihai că îi spulberă Juventus. Eu am încredere în echipa asta. Am pus 10.000 de euro pe 1X, combinat cu siguranță Barcelona câștigă. Am pus că m-a enervat MM, că îi distruge Juventus. Am câștigat 25.000 de euro. Și vorbeam la începutul meciului când domina Juventus, și i-am zis să aștepte, că Juventus m-a obosit. Și m-a sunat după pauză și mi-a spus: "Băi, Gigi, nu mai înțeleg nimic"", a spus Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

În primul tur, Barcelona a câștigat cu 1-0 la Manchester United, iar Ajax a remizat pe teren propriu cu Juventus, ulterior cele două formații s-au calificat în semifinale, programul meciurilor fiind AICI.

Citește și:

Becali, după derby: N-am mai văzut așa ceva! I-a hotărât soarta lui Teja

România, OUT din competițiile internaționale? Modificare legislativă cu efect devastator

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel