Becali, după derby: N-am mai văzut așa ceva! I-a hotărât soarta lui Teja

Becali, după derby: N-am mai văzut așa ceva! I-a hotărât soarta lui Teja. foto: @FCSBOfficial / FB
Becali, după derby: N-am mai văzut așa ceva! I-a hotărât soarta lui Teja. foto: @FCSBOfficial / FB

CFR Cluj și FCSB au o ferit o partidă anostă, fără goluri și fără faze de poartă, terminată cu un scol nul, după un meci nul,în care toți jucătorii care au fost pe teren au părut amorțiti.

Evoluția roș-albaștrilor l-a dezamăgit foarte tare pe Gigi Becali: „CFR a avut un meci mort. Dacă juca, ne dădea două-trei goluri. Noi parcă eram toți amorțiți. Voiam să văd atitudine, că tot spunea Mihai Teja că am avut atitudine. Eu n-am văzut atitudine. Cum să câștigi dacă n-am avut un corner într-o repriză. Noi am fost adormiți, fără curaj. Nu avem jucători de anvergură. Vă spun însă că mi-a plăcut de Junior Morais. Lui Filip îi e frică, n-am văzut așa ceva. Nu pot să-mi dau seama de ce nu joacă echipa, poate nu e bine antrenată.

Citește și: CFR Cluj - FCSB Rezultat pentru fotoliul de lider. Derby fără strălucire

Dacă o prindeam pe Sepsi într-o situație bună, ne bătea! Că am avut posesie... păi, aia e posesie când joci în apărare pase?! Posesie e când faci la 20 de metri de poarta adversă. E posibil să-și revină echipa, dar la ce am jucat cu Sepsi și în seara asta nu avem cum. E posibil să fi făcut antrenamente foarte tari și de aceea am fost așa. Norocul nostru că CFR a vrut un egal. Când ne-au văzut că suntem slabi în a doua repriză, au venit cu gândul să ne bată. Noi meritam să luăm bătaie, dacă CFR juca. Am auzit azi la Teixeira că a spus că obiectivul a fost să nu ia gol. E posibil să le fi zis Teja să nu ia gol. E posibil să fi fost asta tactica. Vedem dacă a fost tactica bună la final. Poate are dreptate Mihai Teja", a declarat Gigi Becali, după meci, într-o intervenție la TV Digi Sport.

Totodată, Gigi Becali a anunțat și viitorul antrenorului său: „Teja va rămâne la echipă 100%. Locul 2 nu ni-l mai poate lua nimeni. Nu sunt mulțumit cu locul 2, dar n-am ce face. N-avem echipă de Liga Campionilor și nici de Europa League. Eu așa simt".

Citește și: Becali, toiag de aur: Îl folosesc la păscut oile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel