Băluță, transfer în Spania. Șanse infime pentru Becali

Darius Muresan / 27 dec 2017 / 22:25

Alexandru Băluţă (24 de ani) este propus de Gică Craioveanu la Getafe. 

Fostul atacant, care a evoluat pentru mult timp în Spania, crede că formaţia la care au mai evoluat, în afara de el, Ciprian Marica şi Paul Anton, iar Cosmin Contra a antrenat-o, ar avea bani să-i plătească clauza decarului din Bănie, dar îl sfătuieşte pe acesta să rămână la Craiova cel puţin până la vară, scrie Prosport.

Dorit cu insistenţă de Gigi Becali la FCSB, omul cu banii de la vicecampioana României fiind gata să dea 2,5 milioane de euro pe el, Băluţă ar putea lua drumul Spaniei în vară. Decarul de la CS Universitatea Craiova este propus la Gatefa de Gică Craioveanu, chiar dacă fostul atacant, cu legături în Oltenia şi pe Coliseum Alfonso Perez, îl sfătuieşte să rămână în Bănie până la vară.

"Sfatul meu e să rămână la Craiova, fără discuţii. Eu zic că fotbalul pune pe fiecare unde îi e locul. Alex Băluţă să rămână la Craiova până în vară, să lupte pentru campionat, să joace la echipa naţională, că este foarte important, şi după aia alta îi va fi cota. Getafe ar avea de unde să plătească 3 milioane de euro pe el. Păi dacă plăteşte vreo 50 de milioane pe sezon televiziunea, cred că ar avea de unde să plateasca. În Spania sunt alţi bani", a spus Gica Craioveanu, conform sport.ro.

[citeste si]