Băiat eminent înecat într-un ștrand din Vaslui

Tragedie în Vaslui. Un tânăr de 14 ani s-a înecat, duminică, într-un ștrand din Vaslui. 

Un copil în vârstă de 14 ani a murit, duminică după-amiază, după ce s-a înecat într-un bazin cu o adâncime de 5,2 metri al Ștrandului Municipal din Vaslui.

Ceilalţi prieteni au observat că el s-a îndepărtat de ei şi a intrat în apa adâncă şi nu mai poate ieşi la suprafaţă şi i-au alertat pe cei din jur. Se pare că factorii responsabili, salvamarul de la ştrand, nu a acţionat imediat, băiatul a fost căutat mai întâi printre oameni şi abia după o oră după ce a fost anunţată dispariţia a fost apelat numărul de urgenţă 112.

"Din păcate, incidentul a fost anunțat cu întârziere. La fața locului s-a deplasat un echipaj de scafandri, care a scos imediat copilul. Echipajul medical alocat la acest caz a constatat decesul copilului", a declarat pentru Agerpres, căpitanul Petru Iftene, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui.

Citește și: Un tată şi fetiţa lui de 5 ani, înecați la Mamaia

Reprezentanții Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui și lucrători din cadrul Poliției Municipale Vaslui, efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Băiatul se afla pentru prima dată la ștrand, acesta având și un motiv de bucurie după reușita la unul dintre cele mai bune licee din Vaslui. Acesta luase o notă foarte mare la examenul de Evaluare națională și intrase primul la matematică-informatică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel