Băiat, amenințat cu un cuţit în curtea şcolii. Doi adolescenţi, cercetaţi de poliţişti

Doi adolescenţi sunt cercetaţi de poliţişti pentru tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată, după ce au ameninţat cu un cuţit un alt adolescent, căruia i-au luat telefonul mobil.

"Doi minori, în vârstă de 14 şi 16 ani, sibieni, sunt cercetaţi penal de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, respectiv complicitate la tâlhărie calificată. În fapt, în data de 9 iulie 2019, în jurul orei 19.45, un minor de 13 ani, însoţit de alţi 5 băieţi, se afla în curtea interioară a unei unităţi de învăţământ din municipiul Sibiu, unde şi-au făcut apariţia alţi 4 băieţi. Unul dintre cei patru băieţi (în vârstă de 16 ani) s-a apropiat de minorul de 13 ani şi sub ameninţarea cu o armă albă (cuţit) i-a cerut să îi dea telefonul mobil pe care îl avea asupra sa. În apărarea minorului a intervenit unul dintre prietenii săi, care a fost lovit în zona maxilarului de unul din băieţii din cercul de prieteni al agresorului (în vârstă de 14 ani). Imediat după ce a luat telefonul mobil, cei patru tineri au părăsit curtea şcolii", se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

S-a dispus reţinerea minorului de 16 ani

Potrivit sursei citate, miercuri a fost reţinut băiatul de 16 ani.

"La data de 21 august, prin ordonanţa organelor de cercetare penală s-a dispus reţinerea minorului de 16 ani, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi luare a măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Cercetările continuă şi cu privire la minorul de 14 ani bănuit de săvârşirea infracţiunii de complicitate la tâlhărie calificată. Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale continuă cercetările", mai precizează IPJ Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel