Badea - Laufer, episod dezvăluit! ”A venit la smardoială. Eu îl respect pe băiatul ăsta!”

Alessandra Stoicescu - Mircea Badea
Alessandra Stoicescu - Mircea Badea

Mircea Badea, realizatorul ”În Gura Presei”, a dezvăluit, pe pasa de la Antena 3, marți seară, episodul ce l-a determinat să-l respecte pe Ilan Laufer. 

Președintele Klaus Iohannis l-a refuzat pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltării Regionale, motivând lipsa de performanță. Ilan Laufer l-a acuzat pe Klaus Iohannis de antisemitism și a avut un puternic discurs. 

Vezi aici declarațiile complete ale lui Ilan Laufer

”Am trecut printr-un episod al vieții mele tensionat, când zeci de descreierați pârțâiau în față la Antenă. Eu eram pe pajiște. Zeci erau. Miliția lui Oprea nu mișca un deget până când treaba a devenit nasoală și s-au mișcat în seara a treia. În primele două nu s-au mișcat deloc. 

Cum eram eu la măsuță pe pajiște și tot felul de descreierați pârțâiau, mă uitam eu și zic bă, pe băiatul ăla blond înalt cred că-l știu de undeva, era unul pe pajiște la mine. Zic: pe băiatul ăsta cred că l-am văzut la televizor, la emisiune de economie, nu-l cunoșteam personal. Era fix Ilan Laufer, care de acasă de la el, împreună cu soția, venise pe pajiște că poate e nevoie. Am zis că e foarte tare, a venit omul de la el de acasă, unde putea să stea liniștit să bea șampanie și să treaba lui, a venit la smardoială pe pajiște. Am zis: bă, eu îl respect pe băiatul ăsta! Clar!

Când am văzut astăzi cum a ”prestat” public, am zis mamă, cât de tare a fost!”, a spus Mircea Badea, care a decis să transmită integral, în emisiunea sa, discursul lui Ilan Laufer. 

În emisiunea, Mircea Badea a mărturisit că i s-a părut ”exagerat de tare” și a rămas cu senzația de ”uluială totală”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel