Baconschi, ”puțin” dezamăgit: Brandul meu este CV-ul meu

[] []

30 iun 2012 / 17:17
Salveaza PDF Comentarii
baconschi
Descriere foto: baconschi

”Puțin dezamăgit” că nu a mai fost ales pentru un nou mandat de prim-vicepreședinte al partidului, Teodor Baconschi a părăsit lucrările CNC-ului, înainte de a se fi finalizat, declarând că democrat-liberalii şi-au ales ,,figurile” pe care vroiau să le pună în prim plan ca purtători de mesaje,  dar și că brand-ul său este CV-ul său şi tot ceea ce a făcut până la această vârstă.

Teodor Baconschi nu a reușit să mai întrunească, sâmbătă la Convenția Extraordinară a PDL, numărul necesar de voturi pentru a prelua un nou mandat de prim-vicepreședinte al partidului, concurența fiind mare. ,,Pe locul meu a fost concurenţă mai mare. Şi-au ales figurile pe care vroiau să le pună în prim plan ca purtător de mesaje. Este o înfrângere. Iau act de ea, dar sunt convins că se va face pasul următor şi va fi nevoie şi de oameni de genul meu. Le mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit şi mergem înainte”, a spus el, citează NewsIn.

Întrebat de ce nu mai rămâne la lucrările CNC-ului, Baconschi a spus că ,,în acest moment este puţin dezamăgit de ce s-a întâmplat”. ,,În acest moment sunt puţin dezamăgit de ce s-a întâmplat”, a fost răspunsul lui Baconschi la întrebarea de ce a părăsit lucrările CNC. ,,Rămân membru PDL. Nu cred că cineva este făcut de o funcţie. Am avut contribuţia mea la guvernare, foarte multă muncă, foarte mult sacrificiu şi voi continua”, a menţionat democrat-liberalul”, a completat el.

Cât despre așa-zisul ”brand”, Baconschi a răspuns jurnaliștilor care l-au întrebat în legătură cu această formulă: ,,Brand-ul meu este CV-ul meu, adică ce am făcut până la această vârstă şi sunt foarte mândru de ce am reuşit să fac”, a conchis a precizat Teodor Baconschi.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26