Baconschi apără PMP: PDL Blaga miroase a stătut și a boală lungă

Vicepreşedintele Partidului Mișcarea Populară Teodor Baconschi, fost ministru de Externe, critică dur atacurile lansate la sfârșitul săptămânii trecute de liderul PDL Vasile Blaga și de prim-vicepreședintele partidului Cătălin Predoiu la adresa formațiunii sale.

Teodor Baconschi a scris, duminică, pe pagina sa de socializare, că acest nou asediu al liderilor democrat-liberalilor asupra PMP este datorat fricii, apreciind totodată, că sub conducerea lui Vasile Blaga, PDL "miroase a trecut".

 "PDL a început iarăși să atace partidul Mișcarea Populară. Și-au asumat această sarcină doi solizi: Vasile Blaga și Cătălin Predoiu. Adevărul e că Blaga are o singura frică: PMP. Cu USL a bătut palma, iar pe alții se gândește să-i cumpere. Cu trandafirul său socialist la butonieră și garnitură de figuri obosite de care s-a înconjurat, PDL Blaga miroase a trecut, a stătut și a boală lungă", a scris fostul ministru de Externe pe Facebook.

Duminică, prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a afirmat la Oradea că "Mişcarea Populară nu este o mişcare, iar populară cu atât mai puţin", în timp ce președintele PDL Vasile Blaga a arătat că la europarlamentare vor participa cu candidați proprii, iar dacă va fi obținut un rezultat de 20%, partidul nu va mai face donaţii pentru nimeni și nu va mai trebui să riposteze "partiduleţelor" de dreapta nou-înființate, care îi cer în prezent candidaţi comuni pentru Preşedinţie şi Parlament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel