Bacalaureat 2019 - Înscriere candidaţi care au promovat corigenţele

Examen BAC 2019
Examen BAC 2019

Începând de vineri, candidaţii care au promovat examenele de corigenţe se pot înscrie pentru cea de a doua sesiune a Bacalaureatului.

Potrivit calendarului de desfăşurare a examenului naţional de Bacalaureat în anul şcolar 2018 - 2019, aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale, pe 21 august este programată proba scrisă la Limba şi literatura română - proba Ea), pe 22 august - proba scrisă la Limba şi literatura maternă - proba Eb), iar pe 23 august - proba scrisă obligatorie a profilului - proba Ec).

Pe 26 august este programată proba la alegere a profilului şi specializării - proba Ed) - proba scrisă, pe 27 şi 28 august - evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română - proba A, pe 29 august - evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă - proba B, pe 30 august - 2 septembrie - evaluarea competenţelor digitale - proba D, iar pe 2 - 3 septembrie - evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională - proba C.

Afişarea rezultatelor la probele scrise se va face pe 3 septembrie (până la ora 12,00), iar depunerea contestaţiilor în aceeaşi zi (între orele 12,00 - 16,00). Conform calendarului MEN, în perioada 3 - 6 septembrie este prevăzută rezolvarea contestaţiilor, afişarea rezultatelor finale - pe 7 septembrie. În sesiunea iunie - iulie, promovabilitatea la Bacalaureat, după soluţionarea contestaţiilor, a fost de 75,5%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel