BACALAUREAT 2016. Ministrul Educației, informații-cheie privind schimbările la examen

Ministrul Educației, Adrian Curaj, invitat la interviurile DC News, a vorbit despre sesiunea de Bacalaureat 2016.

Întrebat dacă va fi primul an fără modificări la examenul de Bacalaureat, ministrul a spus: "Este un subiect sensibil. Știți ce se întămplă? Eu țin foarte mult la continuitate. Din acest motiv am spus că, în mandatul meu, nu voi deschide boxul cu Legea Educației pentru că ia foarte mult timp să faci modificări cu sens. În același timp, este exercițiul anunțat de președinte: 2016. Viziune. Cum va arăta România cu educație și cercetare așa cum ne dorim".

"În 2016 va fi o strategie și cu liniile de acțiune principale astfel încât ne așteptăm să avem și modificările de lege potrivite care vor genera un spațiu de continuitate, dar și predictibilitate. Dacă anunți în ultimul moment schimbări, oamenii nu știu ce să facă. Educația nu este un loc în care să te joci nici cu continuitatea și nici cu predictibilitatea.

Nu aș putea să vă dau un răspuns clar, ferm puternic și să spun că nu se schimbă absolut nimic. Discutăm și analizăm. Opțiunea mea este să nu fie niciun fel de schimbare sau dacă este ceva anume de făcut doar foarte fin... să anunțăm din vreme. La acest moment spunem NU schimbării", a mai declarat ministrul Educației la interviurile DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel