Bacalaureat 2013: O elevă acuză că a fost eliminată pentru că nu a dat șpagă

Scandalul fraudei la examenul de Bacalaureat de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" din București pare a nu fi un caz singular, având în vedere că o elevă de clasa a XII-a susține că a fost dată afară din examen pentru că... nu a dat suficientă șpagă.

Potrivit rtv.net, incidentul s-a petrecut la Liceul Lazăr Edeleanu din localitatea Năvodari, judeţul Constanţa. O elevă din aceeași localitate a declarat că, înainte de a intra în examen, a dat 400 de lei şpagă, pentru a-și asigura o notă de trecere.

Însă, în timpul probei, profesorii supraveghetori au văzut-o pe tânără cu telefonul mobil în buzunar. Eleva susține că le-a arătat profesorilor supraveghetori că mobilul era închis, iar aceștia i-au cerut să părăsească sala, numai după ce, întrebată dacă mai are bani la ea, a dovedit că nu mai deține nicio sumă.
Potrivit tinerei, toţi elevii care se aflau în sala de examen au dat şpagă profesorilor supraveghetori. Referitor la incident, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean au declarat că eleva a fost eliminată din examen pentru că a fost prinsă copiind.
Inspectoratul Judeţean Constanţa se va sesiza în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel