BAC 2019. Elevi eliminaţi la prima probă scrisă. Cum a încercat să copieze

Bacalaureat
Bacalaureat

Doi dintre absolvenţii de liceu din judeţul Bistriţa-Năsăud, care luni au susţinut proba scrisă la limba şi literatura română a examenului de Bacalaureat, au fost eliminaţi din concurs pentru tentativă de fraudă, a precizat un comunicat de presă transmis de Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ).

Potrivit precizărilor făcute pentru AGERPRES, de către purtătorul de cuvânt al IŞJ Bistriţa-Năsăud, Monica Buboly, unul dintre elevi a încercat să copieze cu ajutorul unei fiţuici, iar celălalt, cu ajutorul telefonului mobil. Cei doi elevi au fost eliminaţi de la centrele de examen de la Colegiul Naţional 'George Coşbuc' din Năsăud şi Liceul tehnologic 'Grigore Moisil' din Bistriţa.

Conform metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de Bacalaureat, cei doi absolvenţi de liceu eliminaţi pentru tentativă de fraudă nu vor putea să participe la următoarele probe şi vor fi lipsiţi de posibilitatea de recunoaştere a probelor promovate anterior. De asemenea, nu au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat. La prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat, în judeţul Bistriţa-Năsăud au fost înscrişi 1.962 de candidaţi, din care s-au prezentat 1.887, ceea ce înseamnă o prezenţă de 96,17%. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel