Avocatul lui Dan Voiculescu cere recuzarea completului de judecată

Ora 11:00, luni, 4 august 2014. Dan Voiculescu ajunge în fața judecătorilor de la Curtea de Apel București. Avocații fac cereri peste cereri. Avocatul lui Dan Voiculescu a făcut 14 cereri. Aproape toate, respinse. Ședința a fost suspendată de trei ori... pentru scurt timp. Ultima pauză: 10 minute. 

UPDATE: Ședința a fost amânată pentru marți, la ora 10:00. 

După ultima pauză a urmat, potrivit Antena 3:  

UPDATE 19:50 - Curtea a respins solicitarea de sesizare a Curţii Europene de Justiţie de la Luxemburg.

UPDATE 19:47 - Judecătorii au respins efectuarea unei expertize contabile.

UPDATE 19:41 - Curtea respinge suplimentarea probatoriului cu înscrisuri de la Curtea de Conturi.

UPDATE 19:39 - Judecătorii au respins audierea lui Traian Băsescu şi pe cea a lui Ilie Sârbu.

UPDATE 19:37 - Curtea nu admite efectuarea unei expertize tehnice prin care să se stabilească nivelul de performanţă al institutului la momentul privatizării şi în prezent.

UPDATE 19:35 - Instanţa a respins testul poligraf solicitat de inculpatul Flavius Pop. În acelaşi timp, judecătorii au respins ca fiind nerelevantă emiterea unor adrese la Oficiul de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor. De asemenea, Curtea a respins solicitările făcute de inculpatul Corneliu Popa de reaudiere a martorilor.

UPDATE 19:30 - Curtea a respins audierea actualului ministru al Agriculturii, Daniel Constantin. 

UPDATE 19:25 - Judecătorii resping trimiterea unei adrese la Ministerul Agriculturii pentru a vedea dacă se constituie parte civilă.

UPDATE 19:20 - Judecătorii au respins suplimentarea cu expertiza judiciară pentru stabilirea preţului de pornire la licitaţie şi stabilirea unui prejudiciu corect.

UPDATE 19:15 - Judecătorii au respins audierea lui Dacian Cioloş, fostul ministru al agriculturii, şi pe cea a funcţionarilor ADS care au fost implicaţi în privatizări.

UPDATE 19:10 - Curtea a respins probele solicitate de Vlad Săvulescu privind completarea expertizei tehnice prin care să se stabilească valoarea clădirilor aflate în proprietatea ICA SA. Judecătorii admit probele solicitate de Petre Alexandru şi Grigore Marinescu, însă acestea sunt deja la dosar şi le-au respins pe cele formulate de către Gheorghe Sin.

În final, judecătoarea cere să se treacă la dezbateri, pentru concluziile finale. Avocatul Gheorghiță Mateuţ a cerut din nou recuzarea completului de judecată. Avocatul lui Dan Voiculescu susține că judecătoarea Camelia Bogdan este incompatibilă, pentru că nu poate lua o decizie privind sechestrul asigurator, iar apoi să dea și o decizie în cazul ICA. Solicitarea a fost RESPINSĂ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel