Avion plecat din România, momente de panică: ”Pilotul intenționa să aterizeze pe câmp. Am stat închiși peste două ore”

avion aterizare
avion aterizare

Un cititor DC NEWS a trimis pe mail-ul redacției un mesaj în urma unei experiențe pe care a avut-o în timpul unui zbor spre Berlin, cu escală în Varșovia, Polonia.

Potrivit cititorului DC NEWS, este vorba despre zborul LO 644, care a plecat ieri dimineață spre Berlin cu escală la Varșovia. 

După ce a ajuns în Polonia, avionul nu a aterizat ci a rămas în aer o oră, pilotul având chiar intenția să aterizeze pe câmp, potrivit relatării cititorului. Într-un final, după aterizare, pasagerii au fost ținuți închiși în avion două ore și jumătate fără să primească nicio explicație. 

Iată mesajul complet pe care cititorul DC NEWS l-a trimis redacției: 

„Vă scriu cu câteva ore întârziere pentru că acum am reușit. În dimineața aceasta am avut avion LOT POLISH AIRLINES la ora 05:35 pentru Berlin cu escala la Varșovia în Polonia. Toate bune, ne-am urcat în avion la ora 05:05 min, s-au deschis porțile, am plecat cu 10 min întârziere, dar nu asta este o tragedie. Tragedia abia acum urmează. Am ajuns în timp în Polonia, la ora 06:25-30 doar că nu am aterizat, am stat 1h în aer învârtindu-ne în cerc fără ca nimeni să ne spună nimic. Dacă întrebam "ce se întâmplă?" ni se răspundea "Este totul ok" ....

La un moment dat pilotul intenționa să aterizeze pe câmp, dar s-a razgandit în ultimul moment și am aterizat pe aeroportul Modlin unde am stat 2h și 30 min închiși în avion!!!!

După 2 ore si jumătate s-au deschis ușile avionului, ni s-a zis că putem ieși afară și 2 autobuze ne așteaptă  să ne ducă la Varșovia! O MINCIUNĂ TOTALĂ !!!!! Am așteptat după autobuze 1h si 20/30 de min! 

Am ajuns in Varșovia într-un final, unde am așteptat să ni se dea o explicație ceva, dar pauză, nimic! Aeroportul a fost închis dimineața pentru grevă. Am primit într-adevăr alte bilete gratis, dar și aceste zboruri au avut întârzieri foarte mari!!! Nu au pic de respect față de noi! O explicație nu ni s-a dat!”, încheie cititorul mesajul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel