Avioanele Tarom, întârzieri ca la CFR. Scandal la Chișinău

Proiectul de restructurare al companiei include patru etape
Proiectul de restructurare al companiei include patru etape

Avioanele Tarom întârzie la fel ca trenurile CFR.  Pasagerii Tarom au fost revoltați de serviciile companiei, pe relația București-Chișinău. Pe lângă tarifele mari pe care le practică, așa cum se întâmplă și pe cursele din țară unde nu are concurență, compania de stat a avut întârzieri insuportabil de mari, joi, atât la dus, cât și la întoarcere.

Dimineața, avionul București-Chișinău era programat să plece la 7,50. În realitate a decolat la 10,15, ajungând la Chișinău cu două ore întârziere față de ora anunțată. Oamenii de afaceri care au venit la aeroport de la șase dimineața, au pierdut întâlnirile fixate, dar au fost obligați să se întoarcă la cursa Chișinău-București la ora tipărită pe bilet: 18. Din cauza vremii, îmbarcarea a fost amânată cu două ore. Pasagerii s-au suit în avion la ora la care trebuiau să fie deja în București. După 45 de minute de așteptare pe pistă, au fost debarcați, cu explicația că aeronava este defectă.

Un oficial al companiei a promis călătorilor că vor fi preluați de alt aparat la ora 23. Între timp, s-ar putea să primească senvișuri, ceai și apă.

Pe site-ul Flight Radar, avionul Tarom care și-a abandonat pasagerii la Chișinău figurează cu defecțiuni în data de 24 septembrie, la cele patru curse efectuate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel