Avertizare de vânt puternic în toată ţara. Vremea se răcește accentuat

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de vânt pentru perioada 15 martie, ora 13 - 17 martie, ora 13. Potrivit ANM, vântul se va intensifica treptat în toate regiunile, începând din nord-vestul ţării, iar local şi temporar se vor depăşi viteze de 50-60 km/h. Începând  de sămbătă noaptea, vremea se va răci accentuat în toată țara.

Intensificările de vânt vor ține capul de afiș al acestui sfârșit de săptămână. În perioada 15 martie, ora 13 - 17 martie, ora 13, vântul se va intensifica treptat în toate regiunile, începând din nord-vestul ţării, iar local şi temporar se vor depăşi viteze de 50-60 km/h. 

În zona de munte vor fi rafale de peste 80 km/h şi se vor semnala precipitaţii mixte, iar la altitudini mai mari vor predomina ninsorile.

În noaptea de sămbătă spre duminică, începând din partea de N, N-V a țării, vremea se va răci accentuat în toată țara, temperaturile ajungând până la minus 17 grade în zonele montane.

Precipitațiile vor fi în special sub formă de ninsori, dar slabe cantitativ. La munte, în această perioadă  se poate vorbi de viscol.

  

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel