Autotren răsturnat. Drum blocat, risc de incendiu

TIR rasturnat
TIR rasturnat

Rezervorul camionului s-a fisurat, iar substanța s-a scurs pe carosabil.

 

Un autotren încărcat cu 24 de tone de uree s-a răsturnat, în noaptea de joi spre vineri, în apropiere de municipiul Slobozia. Rezervorul autocamionului s-a fisurat în urma impactului, iar combustibilul s-a scurs. A existat, astfel, riscul declanșării unui incendiu. 
"Şoferul autotrenului, un tânăr în vârstă de 23 de ani, a pierdut controlul volanului şi vehiculul s-a răsturnat pe o parte, ieşind de pe carosabil. TIR-ul era încărcat cu 24 de tone de uree, înmagazinată în saci, însă, încărcătura nu a fost afectată de impact. Şoferul nu a fost încarcerat, dar a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat cu o ambulanţă a SAJ Ialomiţa, către spitalul din Slobozia", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, sublocotenent Lăcrămioara Chirea, citată de Agerpres.

[citeste si]

Patru ore de  muncă

Potrivit sursei citate, rezervorul autocamionului s-a fisurat în impact şi au existat scurgeri de lichid combustibil. "Un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere a procedat la asigurarea măsurilor de prevenire şi stingerea a incendiilor în zonă. Aceştia au rămas în zonă mai bine de patru ore, până când încărcătura a fost mutată într-o altă autoutilitară şi a fost îndepărtat în totalitate riscul de incendiu", a mai spus Chirea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel