Autostradă Lugoj-Deva lotul 3. Răzvan Cuc a avut dreptate - DOVADA. Imaginile vorbesc de la sine

"Nu o să fiu niciodată de acord ca interesele țării mele să fie călcate în picioare. Știu că toți românii își doresc o infrastructură de calitate și sigură, iar pentru asta nu o să fac niciodată rabat de la aceste lucruri", a transmis Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, după ce a participat, miercuri, la Comisia pentru transporturi şi infrastructură din Camera Deputaţilor, acolo unde a avut loc o dezbatere privind rezilierea contractului lotului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva. 

"Am răspuns invitației venită din partea Comisiei Transporturi din Camera Deputaților, unde am lămurit și prezentat am toate argumentele rezilierii, de către CNAIR, a contractului pentru Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva.

Vreau să știe toți românii că am urmărit cu atenție toate aparițiile din mass-media, toate declarațiile făcute, de unii sau alții, cunoscători sau mai puțin cunoscători, legate de acest subiect și pot să le spun că nu vreau ca țara mea să fie tratată diferit de către constructorii străini și să acceptăm lucrări de mântuială sau chiar considerate a fi 'second hand'", a declarat Răzvan Cuc după participarea la şedinţă.

"Nu fac jocuri de imagine"

"Am avut curajul să apăr interesele țării mele și ale românilor. 'Ambiția' de care am fost acuzat, s-a adeverit. Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva nu putea fi recepționat în astfel de condiții. Nu pot să stau impasibil când vine vorba de banii noștri, iar dacă o lucrare nouă (ne dată nici măcar în trafic) produce costuri pentru noi, nu o să accept niciodată. CNAIR a executat garanția de bună-execuție, pe care constructorul a depus-o atunci când a licitat lucrarea. Pot spune că există bani în situația în care CNAIR va face reparații la acest obiectiv și nu le va face din banii românilor.

Toată lumea trebuie să înțeleagă că așa nu mai merge!!! Toți cei vinovați vor răspunde, indiferent de unde sunt! Și ca să înțeleagă toată lumea că nu fac jocuri de imagine și nici 'jocuri de imagini', las, mai jos, câteva imagini care vorbesc de la sine – imagini la zi de pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva", a mai scris Răzvan Cuc pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel