Atenţionare de vreme severă în Capitală. Bogdan Chirieac: Poate ne ajută Dumnezeu şi se mai îneacă o serie de şobolani

Foto: Facebook Laura Georgiana Cioba
Foto: Facebook Laura Georgiana Cioba

Ploile din ultimele oră din Capitală au afectat serios şi Sectorul 1. Conform România TV, mai multe străzi sunt inundate. Analistul Bogdan Chirieac a comentat ironic situaţia, afirmând că ploile pot fi scăparea locuitorilor Sectorului 1 de şobolani. 

„Eu zic că aici în Sectorul 1 ne ajută Dumnezeu că poate se mai îneacă o serie de șobolani. Mă rog, doamna Clotilde poate aduce o altă serie dacă se mai îmbunătățește vremea.

E haz de necaz, vă dați seama! Toate gunoaiele, acum că a plouat și mai ales în Sectorul 1, vor fi luate de apă și vor fi împrăștiate și toate substanțele alea toxice state în apă și căldură se vor împrăștia peste tot. Va fi extraordinar de bine pentru copilași să se joace în fața blocului, în parc, și apoi ne mirăm de ce se îmbolnăvesc, de ce iau tot felul de boli de piele, de ce au tot felul de chestiuni respiratorii, dar asta e situația, totul se leagă”, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac. 

Situație de calamitate

„Este o situație de calamitate, fără doar și poate. Doamna director general (n.r. Elena Mateescu, director ANM) a explicat perfect cum stau lucrurile și o văd extrem de activă pe domnia sa. Este peste tot, încearcă să avertizeze, să spună, să facă. Mă întreb dacă onorabilul Guvern, nu ar fi fost cazul să înființeze o celulă de criză, fiindcă ați anunțat deja un deces, sunt situații din astea de nowcasting în care poate că trebuie luate măsuri. Am văzut că ambulanța nu a putut să intre pe un canal navigabil, pe o stradă”, a declarat Bogdan Chirieac la România TV. 

Celula de criză

„Poate că nu au activat celula de criză pentru că domnul Cîțu e în campanie prin județul Dolj, are alte preocupări”, a intervenit Dragoș Bistriceanu, moderatorul emisiunii.

„Sau a plecat în vacanță deja, că sunt foarte obosiți, ceva s-a întâmplat. Dar plătim atâta poliție, armată, forțe speciale, ce vreți dumneavoastră și iată că sunt situații cărora nu le putem face față, până la urmă cu voia lui Dumnezeu, nu s-a întâmplat mare lucru. A plouat, totuși, nu e vânt de sute de kilometri la oră, cum e în Statele Unite, tornade. Slavă Domnului că e cald afară, deci nu e problemă să fie vreo 6 grade să înnebunești de frig, că nu e apă caldă și căldură în București, după cum știți și poate că mai sunt și alte orașe, dar Bucureștiul este principal, că el este fanionul. Nu văd în niciun fel autoritățile aplecându-se asupra acestor aspecte”, a mai adăugat analistul politic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel