Atenție la rovinietă! CNADNR a mai instalat încă 18 camere video

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionalea a anunțat că a mai instalat  18 noi camere de monitorizare video care vor detecta autovehiculele care circulă fără rovinietă. Cele 18 noi camere se vor adăuga celor 24 de puncte de control existente până acum, șoferii putând  fi depistați și noaptea.

"Prin adăugarea celor 18 camere vom spori cu 75% gradul de control al autovehiculelor din trafic. În perioada următoare, până în toamna anului 2014, vor mai fi instalate înca 45 de camere, ceea ce înseamnă creşterea şi întărirea sistemului de supraveghere cu aproape 100 %", informează CNADNR.

 "Camerele au fost amplasate strategic, în puncte care nu pot fi ocolite de şoferi, iar pe timpul nopţii, sistemele de supraveghere vor detecta plăcuţele maşinilor şi în infraroşu", au anunţat reprezentanţii Companiei de Autostrăzi.

Pe şoselele din România sunt amplasate posturi de control dotate cu camere de luat vederi, care recunosc numerele de înmatriculare ale maşinilor de la o distanţă de 20 de metri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel