Atentat Londra. Român, bucătar în Londra, s-a bătut cu teroriștii - VIDEO

Florin Morariu, un bucătar român care lucrează într-un local din centrul Londrei, a filmat întreaga scenă și a povestit chiar cum a lovit un terorist, potrivit libertatea.ro

Românul a povestit cum teroriștii au înjunghiat mai mulți oameni pe stradă și chiar "le-au înfipt un cuțit în gât". El aleargă pe stradă disperat și filmează mai multe scene.

"Oameni buni e atac terorist aici, au impuscat oameni uitati, am iesit afara. I-am dat un baschet in cap, la un terosrist d-ala, fereasca Dumnezeu ce e aici. Bai Florin i-am dat baschet, du-te si adu baschetul", spune Florin pe filmare.

Românul vroia să mai dea piept cu teroriştii. "Ba, du-te si adu baschet, ceva dur, bata aia. Du-te si adu parul ala care e sub masa la mine, am eu unu d-ala de lemn, adu Florin facaletu ala tare de sub masa, alb, du-te si adu incoa", mai spune românul vizibil afectat de cele întâmplate. Românului nu îi venea să creadă ce trăieşte.

"Oamni buni, fereasca Dumnezeu ce e aici, doi teroristi d-astia taie lumea pe strada, cati o omorat fratilor, eram la munca, uitati-va ce o facut la unu, uite oameni, frate, uitati. Ia uitati", a mai spus omul speriat, filmând oameni răniţi în atentat.

Un camion a intrat într-un grup de circa 20 de oameni pe London Bridge. Un al doilea incident a fost confirmat într-o piaţă din apropierea London Bridge, unde mai multe persoane au fost înjunghiate de trei bărbaţi care au coborât din camion. Polițiștii din Londra au anunțat că cele două incidente sunt atentate teroriste.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel