Atac terorist Londra. Polițistul care s-a luptat cu teroriștii, primele declarații

Wayne Marques, polițistul care s-a luptat cu cei trei jihadiști  la începutul acestei luni, a făcut primele dezvăluiri.

Wayne Marques, în vârstă de 38 de ani, a crezut că va muri după ce a fost atacat de jihadiști pe 3 iunie. Acesta a fost înjunghiat de mai multe ori, având răni majore la cap, la piciorul stâng și la mâna stângă.

Bărbatul era la serviciu în acea sâmbătă și a decis să patruleze cu un coleg la gara din Londra, la un moment dat mărturisește că a auzit țipete. Inițial a crezut că era o bătaie într-un bar, dar și-a dat seama că este mult mai grav. 

"Mi-am luat bastonul, am tras aer în piept și i-am atacat", a declarat Marques. Polițistul a spus că teroriștii s-au aliniat în jurul lui, făcându-l să se simtă ca într-un film western.

Rănit deasupra ochiului.

Marques a fost rănit chiar deasupra ochiului drept. După ce a fost înjunghiat la mână, polițistul a declarat că-și amintește doar cum mișca bastonul în toate părțile. "Nu mi-am dat seama cât de grav am fost rănit", spune el, acesta fiind efectul adrenalinei. 

Teroriștii au omorât 8 persoane în noaptea de 3 iunie. Au condus o dubă albă pe Podul Londrei și au fost împușcați mortal de poliție, înainte de a mai face și alte victime, conform DailyMail.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel