Urmărește emisiunea live


Astrolog, despre 26 octombrie: Relația de cuplu are de suferit

Astrologie
Astrologie

„Ziua de 26 octombrie este guvernată de planeta Venus, predispoziția către emoțiile și forma de manifestare negativă este în creștere”, susține Ioan Burculeț pe blogul personal.

„Aici contează foarte mult ca pe întreg parcursul zilei de astăzi să ne modelăm personalitatea și să ne autosugestionăm pozitiv pentru a remedia pornirile din interiorul nostru. O parte dintre nativii celor 12 semne zodiacale vor oscila pe întreg parcursul zilei și cealaltă jumătate vor ști cum să își gestioneze pornirile de moment! Vibrațiile zilei aduc din punct de vedere astrologic acele configurații pe care va trebui să le recalibrăm din toate punctele de vedere în tot arealul acțiunilor de peste zi”, a scris Ioan Burculeț pe Constelația Destinului.

„În sectorul profesional pot avea loc accidentări de muncă dacă nu vom deveni atenți în acțiunile de peste zi. Implicit raporturile și relațiile cu superiorii pot genera controverse, însă aici pierderea de popularitate va fi cu, concursul anumitor persoane, colegi de serviciu și implicații în acest sector de activitate care definesc ședințele și întrunirile. O mai bună canalizare a energiei emoționale pot aduce reconfigurări și succesul mult așteptat însă eforturile vor fi peste puterile noastre, pentru că într-un final vom observa că se merită!”, conform astrologului.

Controverse

În ceea ce privește relația de cuplu, aceasta „poate avea de suferit și va trebui să înlăturăm tot ceea ce este negativ din comunicarea și comportamentul nostru. Implicațiile din partea celorlalți mebri ai familiei pot genera controverse”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel