ASIA EXPRESS te trimite în VACANȚĂ în Thailanda. CONCURS online

Asia Express, emisiune difuzată la Antena 1, luni și marți, de la ora 20:00, lansează un concurs online pentru telespectatorii show-ului. 

ASIA EXPRESS, CONCURS pentru VACANȚĂ. ”Drumul dragonului” este denumirea concursului online. Acesta pune la bătaie o vacanţă pentru două persoane în Koh Samui, Thailanda.

Premiul include bilete de avion, transport de la aeroport la hotel (şi retur) şi 6 nopti de cazare cu mic dejun inclus la un resort de 4 stele, aflat chiar pe plajă.

ASIA EXPRESS, CONCURS pentru VACANȚĂ. Koh Samui este a treia insulă ca mărime din Thailanda şi una dintre cele mai frumoase destinaţii ale acestei ţări.

Mecanismul concursului este simplu. După ce user-ul îşi face un cont pe a1.ro, de-a lungul întregului sezon, trebuie să acumuleze un număr cât mai mare de kilometri.

(w670)

ASIA EXPRESS, CONCURS pentru VACANȚĂ. Săptămânal, concurenţii trebuie să răspundă corect la două întrebări, câte o întrebare pentru fiecare ediţie difuzată; întrebarea va fi disponibilã pe a1.ro/asia-express/concurs la finalul fiecărei ediţii difuzate.

[citeste si]

ASIA EXPRESS, CONCURS pentru VACANȚĂ. În fiecare luni şi marţi, în timpul difuzãrii show-ului, trebuie să introducă pe site codul afişat în timpul fiecărei emisiuni. Toate aceste acţiuni îi vor ajuta să acumuleze kilometri, iar câştigător va fi desemnat cel care parcurge virtual o distanţă cât mai mare. În cazul în care vor exista mai multe persoane înscrise în concurs care au acumulat acelaşi număr de kilometri, departajarea se va face printr-un test cronometrat, în care participanţii vor trebui să răspundă corect la cât mai multe întrebări. Câştigător va fi desemnat participantul care a răspuns corect la cât mai multe întrebări, într-un timp cât mai scurt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel