ARD, pagină de jurnal pe Facebook. Cum a reacționat după alegeri

ARD Facebook
ARD Facebook

Alianța România Dreaptă, care oficial s-ar fi destrămat după alagerile parlamentare, își continuă activitatea pe Facebook. Alianța ar fi fost creată pentru alegerile parlamentare, adică până pe 9 decembrie. După ce Evenimentul zilei și-a menținut ferm poziția de susținere a Alianței, ARD a postat pe Facebook nemulțumirile redactorului-șef de la ziarul Gândul, Florin Negruțiu. 

Textul începe cu "cel mai penal Parlament", scris cu majuscule. Continuă "din istorie". Apoi enumeră parlamentarii care au probleme în instanță.

Ridzi, Stan, Sturzu sunt doar trei dintre numele enumerate în pagina de jurnal. Sunt trei dintre "penalii care, începând din ianuarie, vor face legile în ţara asta, inclusiv pe cele în materie de justiţie". Autorul articolului amintește și de "fii şi fiice de mahări locali intraţi în Legislativul României cu scoruri aiuritoare".

Publicul țintă al articolului și, implicit, al ARD nu mai este majoritatea, este "minoritatea tăcută și umilită", care nu a votat nici duminică, nici altădată și care vrea să plece din țară.

Într-o altă postare, ARD a scris că vom intra în normal doar când nu vor mai vota doar 20 la sută dintre alegători și când oameni ca Dan Voiculescu nu vor mai folosi propria televiziune ca pe vremea lui Ceaușescu când "USL-ul obţinea majorităţi de 99,99 la sută".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel