Aproximativ 4.000 de sindicalişti "Cartel Alfa", aşteptaţi să participe la mitingul de la Guvern - UPDATE. Până acum au venit 500

UPDATE: Aproximativ 500 de sindicalişti din asistenţă socială, educaţie şi sănătate s-au adunat, joi, în Piaţa Victoriei, pentru mitingul organizat de CNS Cartel-Alfa. Sindicaliştii au autorizaţie de protest pentru minim două ore. Oamenii strigă "Jos Guvernul" şi "Demisia".

------------------------------------

Aproximativ 4.000 de angajaţi din sănătate, educaţie şi asistenţă socială afiliaţi la "Cartel Alfa" sunt aşteptaţi să participe, joi, la mitingul din Piaţa Victoriei, în faţa sediul Guvernului, sindicaliştii fiind nemulţumiţi de măsurile de austeritate impuse de Guvernul Boc.

Sindicaliştii vor începe mitingul la ora 11.00, ei având autorizaţie de protest pentru cel puţin două ore.

Protestele "Cartel Alfa" continuă vineri, când în Piaţa Victoriei vor veni sindicalişti din sectorul economic, poliţie şi penitenciare, urmaţi, luni, de cei din administraţie şi chimie.

Reprezentanţii Confederaţiei "Cartel Alfa" spun că decizia de a continua acţiunile sindicale a fost luată din cauza măsurilor de austeritate fără precedent anunţate de Guvernul Boc.

Seria protestelor de stradă în Capitală ale sindicaliştilor a început miercuri, cu mitingurile în Piaţa Revoluţiei şi Piaţa Victoriei ale CNSLR Frăţia. Protestul, la care au participat, potrivit jandarmilor, aproximativ 10.000 de oameni, a durat aproximativ patru ore şi a fost marcat de un incident la sediul Guvernului. Unii manifestanţi au încercat să forţeze barajul de protecţie pentru a ajunge la Guvern şi au aruncat cu sticle de plastic şi cu ouă spre sediul Executivului. Aceştia au fost opriţi de echipajele de jandarmi, care s-au grupat în zona barajului de protecţie şi au intervenit cu gaze lacrimogene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel