Apple, decizie radicală în legătură cu iPhone 7

iPhone
iPhone

Grupul informatic american Apple Inc nu va da publicității cifrele privind vânzările de telefoane iPhone 7 în primul weekend de la lansarea pe piață a noului telefon, a declarat joi un purtător de cuvânt de la Apple, transmite Reuters.

Sursa citată a precizat că Apple a decis să pună capăt acestei tradiții deoarece numărul de telefoane vândute în primul weekend a ajuns să fie considerat mai degrabă un indiciu al ofertei Apple decât al cererii.

"În condițiile în care ne-am extins rețeaua de distribuție la sute de mii de locații din întreaga lume, am ajuns la un punct la care știm înainte de prima pre-comandă că vom epuiza stocurile de iPhone 7. Aceste vânzări inițiale vor fi guvernate de ofertă și nu de cerere și de acea am decis că nu mai constituie un indicator reprezentativ pentru investitorii și clienții noștri", a declarat purtătorul de cuvânt.

Apple a prezentat miercuri seară noile sale smartphone-uri iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Noile telefoane au o cameră foto și un procesor mai performante decât predecesoarele. De asemenea, a fost eliminată priza (-jack-) de 3,5 milimetri care în mod normal permite conectarea căștilor.

Precomenzile pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor putea fi făcute începând de vineri, iar Apple va livra noile telefoane începând cu ziua de vineri, 16 septembrie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel